Import conserve de ton

Thailanda este al doilea cel mai important exportator de conserve de ton pentru tarile din Uniunea Europeana, devansand in mai-iunie 2011, Ecuador – tara aflata pe locul intai in acest clasament.

Sortimentatia este foarte variata – o gama foarte larga de conserve de diferite dimensiuni atat pentru ton intreg, bucati cat si maruntit, care poate fi in apa, in saramura, in ulei, ulei vegetal, ulei de floarea soarelui, ulei din boabe de soia, suc propriu sau sos.

Tonul reprezinta o importanta sursa de Omega-3 acizi grasi EPA (acidul eicosapentaenoic) si DHA (acidul docosahexanoic). Acesti acizi grasi omega-3 s-au dovedit a fi benefici sistemului cardiovascular, protejeaza plamanii (impotriva astmului), creierul (de protectie impotriva bolii Alzheimer si declinul cognitiv) si articulatiile (de protectie impotriva artritei).

Studiile au aratat ca Omega-3 acizi grasi are proprietati anti-cancer. In plus, tonul contine seleniu, o componenta a unei enzime detoxifiante puternice in corpurile noastre numita glutationa peroxidaza. Pentru a incheia lista, tonul este, de asemenea, o sursa buna de vitamine B si o sursa importanta de acid folic.

Consultanta import conserve de ton din Thailanda