Servicii vamale import

Firma partenera Ro-Th Consultanta

Macht Management Company s.r.l.
Strada Nicolae Racota nr.5, corpul A, apt. 5
Sector 1 – Bucuresti
RO30525010, J40/9123/2012

Descriere Companie si servicii

Cine suntem,

Macht Management Company SRL este o companie ce activeaza in cadrul serviciilor de comisionari vamali si dispune de un personal cu o temeinica si aprofundata pregatire legislativa si practica in domeniul vamal, al comertului exterior si al transporturilor internationale putand asigura astfel la un nivel profesional extrem de ridicat cererile clientilor nostrii. (angajatii au o experienta neintrerupta in acest domeniu de peste 10 ani)

Ce oferim,

Astfel dorim sa venim in intampinarea nevoilor companiilor care desfasoara activitati de import – export, prin serviciile oferite si create special pt.cei mai pretentiosi clienti si anume:

1.  Efectuarea formalitatilor vamale complete – acestea includ comunicarea sumelor datorate in cazul importului catre bugetul de stat (T.V.A. si eventual taxe vamale) preluarea actelor de la sediul dvs., traducerea facturilor, efectuarea formalitatilor vamale,informarea in timp real al diferitelor stadii de lucru a declaratiei vamale, verificarea integritatii bunurilor importate sau exportate, la plecarea din biroul vamal si trimiterea documentelor vamale tot la sediul dvs. (la cererea clientului se poate asigura in cazul marfurilor importate sosite in grupaj sau la biroul vamal Otopeni , manipularea si transportul acestora in punctul stabilit).
Depozitare si manipulare sub control vamal,transbordare si operatiuni de tranzit.
Birourile vamale unde operam cu autorizatie de comisionar vamal sunt :

  • Biroul vamal Otopeni Marfuri
  • Biroul vamal Antrepozite – Chitila
  • Biroul vamal Targuri si Expozitii (prin contract cu omolog autorizat)
  • Biroul vamal Constanta (prin contract cu omolog autorizat)

2. Asistenta legislativa profesionala (pre-informare) pt.marfurile ce urmeaza a fi importate sau exportate – aceasta include informare si comunicare despre documentele necesare (exemplu:daca o marfa necesita vreun regim special autorizatie,abilitare sau licenta de import – export, de la Birou Vamal, Directia Regionala Vamala,Directia Generala Vamala, Ministere, RAR,sau alte Institutii abilitate).
Obtinerea pt.clientii nostri a oricarui document necesar de la alte institutii in vederea derularii operatiunilor de import – export si reprezentarea specializata a dvs. de catre noi in relatia directa cu aceste institutii .
Gasirea de catre compania noastra a celor mai bune solutii legislative si comerciale pt.efectuarea formalitatilor de import – export.

3. Preluarea sarcinii de catre compania noastra a formalitati de declarare Intrastat. Declararea si depunerea de catre compania noastra in calitate de Declarant Tert Autorizat la Institutul National Statistic a declaratiei Intrastat aferenta achizitiilor – trimiterilor,Intracomunitare efectuate de catre compania dvs.

4. Preturi conforme cu cerintele clientilor nostri si flexibilitate in intelegerea nevoilor dvs.

Ce dorim,

Extinderea volumului de lucru prin adaugarea de noi clienti la portofoliul existent si venirea in intampinarea nevoilor acestora ,perfectionarea noastra continua in acest domeniu precum si ramanerea intr-o pozitie de top in randul companiilor de profil din Romania,datorate in primul rand echipei profesionale din care facem parte.

Daca sunteti interesati de colaborare si doriti sa stabilim o intalnire la unul din sediile noastre sau la sediul dvs., sau aveti intrebari legate de oferta de servicii, va rugam sa ne contactati :
prin e-mail catalin@ro-th.net
sau telefonic la nr. 0744 850 657 – Catalin Peteleu, Departament management clienti.

Departament Management Clienti
Catalin Peteleu