Serviciile Noastre

Consultanta

Va stam la dispozitie cu expertiza noastra pentru a va ajuta sa alegeti cel mai bun furnizor si a aduce marfa dorita in cele mai bune conditii si timp optim la dumneavoastra in depozit.

Trimiteti-ne o cerere de oferta catre Ro-Th Consultanta care sa contina: date tehnice despre produs/produsele dorite, poze ale acestora, cantitate, un termen aproximativ de livrare, eventual pret-tinta.

Asistenta import Thailanda

Serviciul de asistenta import oferit de Ro-Th Consultanta – cu suportul nostru, puteti sa importati din Thailanda fara riscuri, la costuri minime, DIRECT de la PRODUCATOR, fara adaosuri si intermediari. TARIF – 5% din valoarea comenzii. Contactati-ne pentru detalii..

Inspectie calitativa

Daca faceti importuri din Thailanda, si doriti sa va asigurati 100% ca partenerul dvs. este serios, ca marfa corespunde exact cu cerintele dvs. sau ca produsele indeplinesc anumite norme de calitate, puteti apela la serviciile noastre de INSPECTIE DE CALITATE/CONFORMITATE. Contactati-ne pentru detalii..

Furnizori/Prospectare de piata

Avem o baza de date cu producatori din diferite domenii care ofera produse de calitate si au capacitate de productie pentru a satisface cereri foarte mari. Pentru cereri speciale, va rugam sa ne contactati.

Traduceri

Servicii de traducere din limba romana in thai si invers.

Negociere

Cultura Thailandeza este diferita mult fata de cea Europeana. Locuind aici, avem avantajul de a cunoaste limba si cultura Thailandeza si va putem facilita o comunicare mai buna si mai clara cu producatorii din Thailanda.

Asigurare/Transport

Asigurarea este un cost suplimentar, dar va garanteaza ca nu pierdeti bani in cazul in care apar probleme neprevazute la transport si manipulare. In functie de natura produselor va putem asista in contractarea unui pachet de asigurare optim pentru dumneavoastra.

Dupa ce ati negociat achizitia bunurilor dorite, este foarte important sa va asigurati ca marfa ajunge in siguranta si in timpul dorit in Romania.

Va oferim consultanta pentru servicii de transport si logistica – din Thailanda in Romania.

1. TRANSPORT AERIAN – AIR EXPRESS / AIR CARGO

In cazul in care doriti ca marfa dvs. sa ajunga rapid la dvs. (6 -10 zile), atunci se poate alege varianta de transport aerian. Putem sa va oferim cotatii de pret pentru acest gen de transport, precum si serviciile logistice aferente.

2.TRANSPORT MARITIM – FCL (container plin) / LCL (grupaj pe un container)

Marfa poate fi transportata pe containere de 20″ sau 40″. In cazul in care volumul dvs. de marfa este mai mic, se poate aranja transportul dvs. in grupaj, pe container.

Pentru cotatii de pret la transport aerian sau maritime contactati-ne.